Igualada, un circuit igual per a tothom!

El Tour 2016 dels circuits inclusius va començar a Igualada. Més de 200 persones, la gran majoria d’entitats socials -com la Fundació Privada Àuria- amb persones amb necessitats especials i veïns i veïnes de la zona i voltants ens van acompanyar en la presentació del circuit inclusiu número 17.

L’alcalde d’Igualada Marc Castells, el diputat d’esports de la Diputació de Barcelona Josep Salom, el diputat a Madrid Carles Campuzano, la diputada al Parlament Maria Senserrich i la campiona del món del kilòmetre vertical la igualadina Laura Orgué van tallar la cinta inaugural.

Fer clic sobre la fotografia per veure el vídeo!

IMG_3914

 

L’Ajuntament va preparar unes samarretes commemoratives que els participants van rebre en acabar juntament amb un diploma acreditatiu de l’esdeveniment.
Tampoc van faltar-hi medalles de xocolata fetes per a persones amb necessitats especials de l’Associació Hi Som.
El circuit inclusiu d’Igualada consta de dos recorreguts. El rosa, realitzat amb el suport del Club Atlètic Igualada, fa 1’5 Km i puja una petita muntanyeta mentre que el blau, apte per a tothom, és planer i fàcil amb una distància de 2’5 Km.
El circuit està al costat del camp d’atletisme d’Igualada; un fet que fomentarà la inclusió esportiva. Ara, també amb persones amb necessitats especials.
Gràcies a tots per venir i fer d’aquest dia un gran record!

 

IMG_3842
IMG_3839